Mobile menu
SuperSport Superkup: Hajduk u subotu igra protiv Dinama na Maksimiru!

SuperSport Superkup: Hajduk u subotu igra protiv Dinama na Maksimiru!

 
5/7/2022 - 13:17 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "SuperSport Superkup: Dinamo - Hajduk"

Nogometaši Hajduka u subotu od 20 igraju protiv Dinama na Maksimiru utakmicu SuperSport Superkupa. 

Osvajač prvenstva i pobjednik SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa nakon odrađenih priprema za početak nove sezone borit će se za novi  trofej. 

Dinamo je središnji dio priprema za novu sezonu odradio u Sloveniji gdje su odigrali tri utakmice u kojima su rezultatom 3:0 svladali makedonsku Škendiju i slovensku Naftu 1903 te su remizirali sa slovačkim Spartakom iz Trnave rezultatom 3:3. 

Momčad Valdasa Dambrauskasa pripremala se u austrijskom Bad Waltersdorfu gdje su Bijeli proveli 13 dana i odigrali četiri utakmice. U prvom susretu Hajduk je poražen od rumunjskog Cluja s 2:0, zatim je odigrao 2:2 s njemačkim HSV-om, pa je poražen od belgijskog Genta s 3:0 te je u posljednjem susretu odigrao 1:1 s mađarskom Kisvárdom. 

U prethodnoj sezoni Dinamo i Hajduk odigrali su četiri utakmice. Bijeli su dva puta slavili, na Maksimiru 2:0 te na Poljudu 1:0, druga utakmica na Poljudu završila je bez pogodaka te posljednja na Maksimiru pobjedom Dinama 3:1. 

Glavni sudac utakmice je Igor Pajač iz Sv. Ivana Zeline, pomagat će mu Goran Pataki iz Đakova i Marjan Tomas iz Osijeka, a četvrti sudac je Mario Zebec iz Cestice. VAR sudac je Dario Bel iz Osijeka, a asistent VAR suca je Bojan Zobenica iz Velike Gorice. 

5/7/2022 - 13:17 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr