Mobile menu
Na Poljudu započeo "Nogometni kamp za vratare" (VIDEO)

Na Poljudu započeo "Nogometni kamp za vratare" (VIDEO)

 
4/7/2022 - 19:55 sati
Akademija
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr
Na Poljudu započeo "Kamp za vratare"Na Poljudu započeo "Kamp za vratare"Na Poljudu započeo "Kamp za vratare"Na Poljudu započeo "Kamp za vratare"Na Poljudu započeo "Kamp za vratare"Na Poljudu započeo "Kamp za vratare"Na Poljudu započeo "Kamp za vratare"Na Poljudu započeo "Kamp za vratare"Na Poljudu započeo "Kamp za vratare"Na Poljudu započeo "Kamp za vratare"Na Poljudu započeo "Kamp za vratare"Na Poljudu započeo "Kamp za vratare"Na Poljudu započeo "Kamp za vratare"Na Poljudu započeo "Kamp za vratare"Na Poljudu započeo "Kamp za vratare"Na Poljudu započeo "Kamp za vratare"Na Poljudu započeo "Kamp za vratare"Na Poljudu započeo "Kamp za vratare"Na Poljudu započeo "Kamp za vratare"Na Poljudu započeo "Kamp za vratare"Na Poljudu započeo "Kamp za vratare"
Na Poljudu započeo "Kamp za vratare"

Na Poljudu je započeo "Nogometni kamp za vratare" kojeg HNK Hajduk tradicionalno organizira u srpnju. Ukupno će sljedeća četiri dana vratarske vještine upijati 96 polaznika rođenih od 2007. do 2015. godine.

Darko Franić, koordinator vratarske akademije ‘Vladimir Beara’ otkrio je da su među njima i dvije vratarke te da su prijave stigle s cijelog područja Hrvatske, kao i iz još nekoliko zemalja.

Cijelu izjavu, kao i atmosferu s prvog dana kampa pogledajte na Hajduk Digital TV .

4/7/2022 - 19:55 sati
Akademija
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr