Mobile menu
Kapetan Lovre Kalinić nakon osvajanja Rabuzinovog sunca: Za Hajduk se ne navija, Hajduk se živi

Kapetan Lovre Kalinić nakon osvajanja Rabuzinovog sunca: Za Hajduk se ne navija, Hajduk se živi

 
27/5/2022 - 23:00 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Rijeka - Hajduk 1:3 (Split, 26/5/2022)"

Trenutak za pamćenje svakog hajdukovca, a najveći ponos da to napravi pred svojim navijačima, u svom gradu, na svom stadionu imao je kapetan Hajduka Lovre Kalinić. Lovre je vodeći svoje suigrače i ostatak stožera podigao trofej Rabuzinovog sunca koji se dodjeljuje za osvajača SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa. Čast i privilegija, a posebna emocija bila je prisutna kod kapetana Bijelih nakon što su on i momčad zasluženo u 90 minuta svladali Rijeku rezultatom 3:1.

- Sigurno je da emocije igraju, zadovoljstvo je veliko. Nekada smo padali pod pritiskom euforije i ludila, ali ova momčad je tijekom sezone pokazala volju i želju i na kraju nas je nagradilo. Zahvaljujem se svima tko je ijednom pogledao utakmicu makar i na televiziji jer smo mi igrači osjetili i na najbolji način na kraju sezone vratili. 

Kapetan je uvijek bio tu, stao bi pred kamere i medije i pružao podršku svim igračima u lošim momčadskim trenucima. 

- Biti kapetan ovako velikog kluba, da sam kapetan bilo kojeg kluba na svijetu ne bi mi značilo ovako dignuti trofej kao ovaj trofej s Hajdukom. Tu sam rođen, Hajduk volim. Za Hajduk se ne navija, Hajduk se živi.

Cijelu izjavu možete pogledati na Hajduk Digital TV. 

27/5/2022 - 23:00 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr