Mobile menu
Ivan Krolo potpisao ugovor s Hajdukom do 2027. godine!

Ivan Krolo potpisao ugovor s Hajdukom do 2027. godine!

 
12/8/2022 - 15:30 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr
Ivan Krolo potpisao ugovor s Hajdukom do 2027. godine!Ivan Krolo potpisao ugovor s Hajdukom do 2027. godine!Ivan Krolo potpisao ugovor s Hajdukom do 2027. godine!Ivan Krolo potpisao ugovor s Hajdukom do 2027. godine!
Ivan Krolo potpisao ugovor s Hajdukom do 2027. godine!

Talentirani veznjak Bijelih, 19-godišnji Ivan Krolo, produžio je danas vjernost Hajduku do 2027. godine. Krolo je kao kapetan predvodio Hajdukove juniore koji su u posljednje dvije godine dva puta osvajali prvenstvo Hrvatske te nastupali u UEFA Ligi prvaka mladih. Radi se o vrlo karakternom igraču, izraženih liderskih osobina, koji već duže vrijeme trenira s prvom momčadi. Još uvijek nije upisao debi za seniorsku momčad, a do sada je igrao u pet prijateljskih susreta. 

- Veliki je ovo uspjeh za Akademiju, sve njegove trenere i za samog igrača. Krolo je kapetan juniorske momčadi, lider i za njega tek počinje ono pravo. On bi u budućnosti trebao biti okosnica Hajduka, a ja ću mu čestitati kad zaigra 100 utakmica za Hajduk - istaknuo je Boro Primorac, voditelj Akademije HNK Hajduk "Luka Kaliterna".

Ivan nije krio koliko ovaj potpis znači za njega. 

- Fantastičan osjećaj je potpisati ugovor s Hajdukom. Zadnje dvije godine tijekom kojih smo osvojili dva prvenstva i cijeli put kroz Akademiju je došao kraju, a sada slijedi onaj najbitniji dio, prelazak u seniore. Dat ću sve od sebe da doživim nastup pred punim Poljudom, trebam nastaviti raditi i nadam se da će taj trenutak doći što prije. Stariji suigrači su velika podrška nama mladima, dobra smo klapa i nadam se da ćemo napraviti dobre rezultate u ovoj sezoni - istaknuo je Krolo nakon potpisa ugovora. 

Izjave Bore Primorca i Ivana Krole pogledajte na Hajduk Digital TV

Ivane, čestitamo, želimo ti puno sreće i uspjeha u najdražem dresu!

12/8/2022 - 15:30 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / Hajduk.hr