Mobile menu

51.768

je dio prgave familije.
Hajduk i gotovo!
Hajdukovci se vratili treninzima

Hajdukovci se vratili treninzima

 
5/12/2022 - 14:45 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr
Hajduk i gotovo - Učlani se!
Bijeli se vratili treninzimaBijeli se vratili treninzimaBijeli se vratili treninzimaBijeli se vratili treninzimaBijeli se vratili treninzimaBijeli se vratili treninzimaBijeli se vratili treninzimaBijeli se vratili treninzimaBijeli se vratili treninzimaBijeli se vratili treninzimaBijeli se vratili treninzimaBijeli se vratili treninzimaBijeli se vratili treninzimaBijeli se vratili treninzimaBijeli se vratili treninzimaBijeli se vratili treninzimaBijeli se vratili treninzimaBijeli se vratili treninzimaBijeli se vratili treninzimaBijeli se vratili treninzimaBijeli se vratili treninzimaBijeli se vratili treninzimaBijeli se vratili treninzimaBijeli se vratili treninzimaBijeli se vratili treninzimaBijeli se vratili treninzimaBijeli se vratili treninzimaBijeli se vratili treninzimaBijeli se vratili treninzimaBijeli se vratili treninzimaBijeli se vratili treninzimaBijeli se vratili treninzimaBijeli se vratili treninzimaBijeli se vratili treninzimaBijeli se vratili treninzimaBijeli se vratili treninzimaBijeli se vratili treninzimaBijeli se vratili treninzimaBijeli se vratili treninzimaBijeli se vratili treninzimaBijeli se vratili treninzima
Bijeli se vratili treninzima

Nogometaši Hajduka započeli su u ponedjeljak ujutro s treninzima u okviru priprema za nastavak sezone. Prvi dio priprema Bijeli će odraditi u Splitu, a na današnjem okupljanju bilo je prisutno ukupno 29 igrača. 

Pod vodstvom trenera Mislava Karoglana i njegovog stručnog stožera prvi trening odradilo je sljedećih 25 igrača: 

Karlo Sentić, Ivan Lučić, Danijel Subašić, Dario Melnjak, Toni Borevković, Chidozie Awaziem, Dino Mikanović, Kristian Dimitrov, Stefan Simić, Dominik Prpić, Gergo Lovrenscics, David Čolina, Lukas Grgić, Marco Fossati, Filip Krovinović, Rokas Pukštas, Ivan Ćubelić, Ivan Krolo, Stipe Biuk, Josip Vuković, Jani Atanasov, Samuel Eduok, Emir Sahiti, Jan Mlakar i Ivan Šarić

Na prvo okupljanje stigli su još kapetan Lovre Kalinić, Nikola Kalinić, Josip Elez i Anthony Kalik. Njih četvorica nalaze se u procesu rehabilitacije nakon ozljeda.

Marko Livaja je s reprezentacijom Hrvatske na Svjetskom prvenstvu u Kataru i naknadno će se priključiti prvoj momčadi. 

Prvi put s ekipom je trenirao novi vratar Ivan Lučić koji je prije nekoliko dana stigao na Poljud, a u klub se vratio i mladi veznjak Ivan Ćubelić koji je prvi dio sezone proveo na posudbi u Varaždinu. 

Podsjetimo, Hajduk je za sada dogovorio dvije prijateljske utakmice. Bijeli 16. prosinca s početkom u 18 sati na Poljudu igraju s njemačkim prvoligašem Schalke 04, a 21. prosinca, također s početkom u 18 sati, gostuju kod francuskog prvoligaša Auxerrea. 

5/12/2022 - 14:45 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / Hajduk.hr